.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Saturday, November 7, 2009

Lintas Langsung Pendek..

Salam..
Kali ni nak buat entry pendek je..
Sekadar nak masukkan posting di bulan November ni..
Macam dah lame blog ni bersarang dan sepi tanpa story kan..
Sampaikan kalau labah2 jadi pemastautin dalam blog ni pun dah ade keturtunan anak pinak dah.. Hehe..

Bukan ape, sekarang ni dalam MOOD FINAL EXAM... Susahla sikit nak online .. Jarang2.. Tapi hati tu nak bukak jugak blog ni.. Nak jugak.. Isy3..

Time FINAL EXAM ni lah agak pressure.. Bukan pressure sebab lain, sebab nak tunggu hari exam tu sebab jarak antara exam tu jauh.. Betul2 makan jiwa.. Sabar2.. Bak kate kawan su "Sabar Itu Penting" dan tahap tertinggi sabar adalah "Sabo".. Isy, ape tu?? Su pun xtau dan xpaham.. Merepek je kawan su tu.. Sekadar nak hepikan keadaan..

Dalam keadaan nak exam tu sempat lagi su ngan kwn2 kluar naik basikal pi cari roti canai.. Ngidam punye pasal.. hehe.. Tu pun selepas bersukan ckit petang2 tawaf UDM yang tenang ni (bak kate cik Sabre).. Baru sihat badan kan..

Opss!! Kate nak mengarang pendek je.. Ni dah terlebih had laju ni.. Okay, nak sambung study plak.. Buku dah panggil ni.. Salam..

*Semoga berjaya buat semua sahabat2.. Selamat berjuang..

1 comments:

suhaila_annur said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails