.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Monday, November 16, 2009

Aduh.. Terkene TAG!!

Sebenarnye dapat tag ni dah berkurun lame ndari cik Nana.. She is my fren at UDM.. Sory Nana, su baru balas.. Sebelum ni xbrape nak sempat.. Terperam tag ni dalam laptop.. Hehe.. Xmau mrajuk2 lagi tau.. Su dah reply nie.. Senyum ckit.. Hihi.. =)

Okay, jom tengok die suro su jawab ape..


1 – 5 fakta menarik tentang pemberi tag.

~ Kwn baik satu kos
~ Kalau cakap ngan die mesti ngan kite2 skali tekeluar loghat Kedah+Perlis
~ Garang! Hehe..:p
~ Suka paksa orang makan ubat..
~ Baru lpas balik dinner ngan die kat NR CAFÉ..

2 – 10 fakta/hobi diri sendiri:

~ Asal Kedah, membesar di KL, menetap kat Selangor, belajar kat Ganu.. Hehe..
~Anak sulung, sorang je perempuan.. Adik2 sume laki..
~ Agak tegas ngan adik2, tp xsampai hati nak lebih2..
~ Suke masak kek coklat, jenis2 kuih dan cocktail..
~ Suke pd aktiviti yang agak mencabar dan camping..
~ Banyak melibatkan diri dengan persatuan2 luar, program2 luar dan ade kelab sendiri..
~ Sehobi dengan my dad iaitu suke pg survey aksesori kmputer.. Slalunye g Low Yat la..
~ X layan TV, lebih suke ngadap laptop..
~ Sangat teruja tengok baby yang comel.. Cubit2 pipi tu hihi..
~ Pantang nampak warne pink. I like dats colour.. =)

3 – 5 Penerima tag seterusnya dengan ringkasan mengenai mereka.

~ Haswani – My fren yang lebih dikenali dengan ‘senyuman cinta’.. Jawab wani..
~ Abg Aizuddin – Pegi mane2 xpenah tinggalkan mulut yg petah tu.. Time tdo je kot die diam agaknye.. Hehe..
~ Kak Einsyie – Blog yang sarat dengan pengalaman menarik.. Congrate! I like it..
~ Kak Husna – Bakal mengaut gelaran ‘isteri’ xlame lagi.. Komen sikit kak husna.. Hehe.. Nakal ckit je ni..
~ Nana – Nak tuju balik peluru ni.. Nana kene jawab ngan ayat yang skema.. No xcuz tau!

6 comments:

izzuddin2020 said...

haa..tag su sudah abg jawab..so, boleh la kalau nak tengok kat blog abg kalau sudi..hahah:p

suhaila_annur said...

da berjawab?? Cepatnye.. hehe..
Da xplore dah.. Talkatve? Ye kot.. Hm, org yg xknal su dorg kate su smbg plak.. Aduhai..

Haa.. Yg last skali tu su sokong, dlm sehari kalau xsakat org bukan biase, tp luar biase... Xkan complete hidup kan.. Hihi..

izzuddin2020 said...

haha..org yg kenal su yang akn kata su tak smbong..hnehehe..

owh, hidup ku tidak aman tanpa usik dan sakat..kiki

Shahril b. Tahir said...

salam,blog yg menarik..ada warna yg x brape sesuai la.hrp dpt mencantikkan blog ni..jgn lupa ziarah blog sy..http://hpakudat.blogspot.com

suhaila_annur said...

To izzuddin2020:

Ye kot..
Memang pun xkan aman dan damai.. hihi..

suhaila_annur said...

To Shahril b. Tahir:

Wsalam.. Thanks.. Warne ape yg xsesuai tu? Bleh suggest? Thanks again.. Teruskan menziarah.. =)

Related Posts with Thumbnails