.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Sunday, November 8, 2009

Klinik + roti canai + bola..

Ape kaitan roti canai ngan bola tu?
Roti canai penaja Perlawanan Akhir Piala Bola ke?? Hehe..Salah3..


Pelanggan pertama klinik~.. Hmm.. Hari ni awal2 pagi lagi su dah tercegat kat depan Klinik Kesihatan UDM ngan kawan Su untuk follow up kesihatan.. Risau gak ngan kesihatan sebab dalam final exam ni.. Walaupun bagi su klinikla tempat yang paling bosan dan paling payah nak trime bile kene makan segala ubat2 tu.. Haih, seksa2.. Tp, sakit+exam punye pasal, telan jugakla..

Roti canai 1..
Teh tarik kaw banyak buih 1.. Hehe.. (ambik order nie)

Mai ganu je payahla nak makan roti canai.. Sejak kebelakangan ni plak, awat xtau yang nak makan roti canai ja... Isy2.. Disebabkan blum b'fast, lpas kluar dari klinik je, su ngan kawan pun pegila cari roti canai naik Scooter.. Kwn su ade suggest 1 tempat yang agak sedap roti canainye.. Puas bile dapat makan.. Hehe.. Kalo kat umah tu, dulu pagi2 kalo adik ade, slalu gi makan ataupun die yang blikan.. Tp skang die kat Indonesia.. Payah dah.. Nak makan sorang2, xmungkin.. Nak berteman jugak.. Parent la jd mangsenye.. hehe..

Bola.. Bola.. Xminat!~ Su xminat bab2 bola ni.. Adik yang minat tengok bola pun su halang minatnye tu.. Ntah nape xminat dan xnak ambik tau langsung.. TAPI.. Ada pulak kawan su ni yang fanatik sangat ngan bola, dari xtau pape jadi tau plak.. Kebetulan tu 'ter'tau.. Bile dapat khabar Kelantan kalah je, hmmm.. (sedih gak) Tp nak buat guane kan, menang kalah adat permainan..
*.....Negeri Sembilan menamatkan penantian 61 tahun untuk muncul juara bola sepak Piala Malaysia selepas jaringan Shahurain Abu Samah, Hairuddin Omar dan Zaquan Adha Abdul Radzak membolehkannya menewaskan Kelantan 3-1 di Stadium Nasional, Bukit Jalil, malam tadi.....*

4 comments:

Hazwan Arif said...

susah ke nk cari roti canai??
rase2 senang je..

suhaila_annur said...

To Hazwan Arif:
Susah la rase..
Nak keluar tu xde transpot..
Roti canai plak ade pagi2 je..
Kdg2 bukak, kdg2 xbukak..

Damia Nurel Islam said...

sue..ngidam nak makan roti canai gak..warung mana sue gi? kat nisa' tak nak tempat eksklusif..kak nisa' nak warung n gerai je.. kak nisa kan humble.. hoho

suhaila_annur said...

Ha? Kak nisa' pun ngidam gak?
Hehe..
Tempat ni x ekslusif pun.. Kalau ekslusif, xsedap, nothing jugak..
Bagus2 humble.. Watpe nak over macam2 kan.. Kite kene ingat orang yg lebih susah dari kite. Ramai lagi yg xdapat makan. Tambah2 saudare kite kat Palestin nun..
Warung kat depan UDM ni je.. Memang sedaaapp sangat.. Hehe.. Try la..

Related Posts with Thumbnails