.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Sunday, January 29, 2012

Kuliah Ustaz Azhar Idrus



Rasa macam nak balik Malaysia je. Kan best dapat pergi kuliah ni dengan keluarga.. ^_^
Masjid Bandar Tasik Puteri pulak ada buat karnival, jemputan khas Ustaz Azhar Idrus, meronta-ronta hati rasa nak turun join skali.. Sabar.. Sabar..

2 comments:

Emma said...

Akak dengar ceramah dia kat You Tube jer dik. ok juga...anak kecik-kecik lagi nak bawa ke masjid, nak ditinggalkan tak der orang jaga...

Ummul Syaukatul Suhaila said...

Kat YT pun xpe kak.. janji keinginan kite untuk dgr ceramah deen ade. Seronok dgr UAI bagi ceramah.. :)

Related Posts with Thumbnails