.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Monday, October 12, 2009

Oh My Roomate!!

Rezeki petang-petang.. Sungguh terharu.. Pas balik kelas, tibe2 perut terase lapar.. mane taknye, lunch buat pakej skali ngan b’fast. Mai petang, lepas kuliah mulela perut mengaum lapar kan.. So, lepas habis kuliah penulis pun ajakla kawan gi cafe lepas solat Asar.. Tapiii.. Rezeki lain yang datang.. Masuk bilik, trus solat. Lepas2 solat, dapat mesej dari ‘my dear’ laa.. Haa.. Mesej ape tuu?? “Su free x? Kak Nisa’ nak tunaikan janji ni sempena birthday.. Jom kluar..”

Haa.. Ape lagi.. Penulis terus siap then kak nisa’ datang ambik.. Kami ke bandar.. Ke mane nak tuju tu?? Nak tau, kami pi KFC.. Ni kak nisa’ la ni yang nak blanje sempena buzday.. Janji time pose hari tu lagi kitorang nak kluar, tp dah masing2 sibuk..

Dah sampai sane, kami terus ke KFC. Kene bratur panjang la gak.. Almaklumla time kemuncak tu.. Kami ‘date’ berdua je tau.. Hehe.. Pastu kami sempat lagi tu gi shopping dulu kat dalam Giant tu.. Habis satu Giant ditawaf.. Nasib blum cukup 7 kali tawaf je.. Kalau cukup memang dah afdhal la tu.. Isy3.. hehe..

Memang enjoy diz time.. Best sangat coz da lame xkluar ngan kak nisa’.. Dulu sokmo.. So, bile dapat peluang camni mengembalikan ingatan mase sebilik dulu2 ni.. Haih, rindunye.. Kami ni agak sekepala.. Anytime je bleh masuk..

Btw…. Time kasih banyak2 untuk sume ni.. Antara rumate yang paling serasi, sekepala n sporting.. Macam se’family’ dah..

~Thanks a lot dear~ ^_^

3 comments:

DAMIA NUREL ISLAM said...

owh, my lovely roomate.. kak nisa' minta maaf sebab lambat tunaikan janji.. nie baru nampak ada masa free, so, terus mencelah n date ngan sue.. kak nisa' ingat janji kak nisa' cuma lambat atau cepat je tertakluk pada kelapangan.. sue pon very sporting n faham ngan kak nisa.. sempat lagi kita share ceritera cinta bersama2x.. hope sue byk2x sabar k.. tadi pun kak nisa tak sihat tapi bila dah giant tu ditawaf dgn jayanya, terus bersemangat.. dah hilang segala kepenatan.. perempuan oh perempuan... hikhikhik

DAMIA NUREL ISLAM said...

kita kan dah macam satu family.. =)

suhaila_annur said...

Tq dear.. Ape yg penting?? Bukan kejesame, tp kasih sayang.. hehe.. Tu yg su appreciate sangat.. Tetap menunaikan jani.. Su hampir lupe dah.. Kak nisa' ingat balik.. Mekasih.. =)Ceritera cinta? Syyy.. Diam.. Hehe... (misteri btul gayanya).. ~Kerana Dirimu Begitu Berharga~ Haa.. tula, tengok kak nisa' letih je.. Misi complete menawaf Giant tu baru nampak OK ckit.. 'Itulah kite'..

Kalo ade kesempatan gi Kelantan nanti, su tringin nak singgah umah kak nisa'.. InsyaAllah doakan su sampai tau.. ^_^

Related Posts with Thumbnails