.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Sunday, May 10, 2009

AWARD?? Ape tuu??


Salam.. Tadaa.. Su dapat Award tau..! hihi.. Opsss.. Bukan award AJL tu.. hehe.. Ni Award frenship.. Haa.. Award ni diberi oleh my senior iaitu abg Izudin.. Nak tau die ni sape? Die ni hebat tau dalam arena perdebatan.. Kire macam sifu la die ni.. Oppss..!! Xleh puji lebih2.. Japgi die mule perasan.. hehe.. Jgn marah ye akhi.. Ampun.. =) Btw, time kasih banyak2.. TQ..TQ..TQ.. =)


RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 5 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the ‘receipents’ name here, along with their links.
4. let the know about this.

This AWARD goes to…

Kak Nisa’

Kak Nisa;’ ni merupakan rumate su.. Knal kak nisa’ ni sjak dari sem 1 lg.. Die MPP UDM, memegang jawatan sebagai xco kebajikan.. Die memang cukup prihatin ngan kebajikan students ni.. Agak lincah orangnye.. Kalau merancang pekare yang pelik2 tu, memang sekepale la ngan su. Coz kitorang suke xplore bnda yg pelik2.. hihi.. Kalo nak study skali, kitorang suke study kat bilik MPP.. Dan die da jd usahawan penjual kotak terkenal tau.. Syyy.. Simpan memori ‘kite ngan kotak’ yg kat dpan blog tu ye k.nisa’.. jgn sampai terbongkar.. hihi..

Kak Husna

Meh kite beralih pd kak Husna plak.. Su knal kak Husna ni melalui abg Farid.. Jap gi kt cite tntg die plak ye.. Yg bleh tau ni pun, abg Farid knalkan mlalui YM dan blog.. Then kitorang ber’conference’ skali.. Time tu la su ngan kak Husna bertaaruf.. Akak ni baik tau, die team Ukhuwah.. Periang dan ‘pemujuk’.. Yg ‘pemujuk’ tu ade cerite di sebaliknye.. Hehe.. Cerite xboleh dipaparkan di sini..

Defactohokage

Pelik x name kat atas tu? Pelik kan.. Kalo nak tau, name tu pemiliknye adalah abg Izudin.. Mohon keizinan pihak sane untuk menganugerahkan semula Award ni pd anda ye.. =) Appreciate pd Mr Izudin.. Hehe.. Abg Izudin ni seorang yg periang dan sentiase senyum sokmo.. Skali die kluarkan hujah, macam hujan lebat turun tau.. hihi.. Dan juga peminat fanatik bola.. Kalo nak tau segalanya tentang bola, lawatilah blognye.. =)

Abg Farid

Biasa saja orangnya...Rambut belah tepi, baju berseterika, kasut berkilat, handle basikal tinggi.. Tu lah orgnye.. Hehe.. Ayat blog tu.. Pinjam kejap ye.. Nanti ambikla balik.. hihi.. Su knal abg Farid time kat KLIBF, PWTC. Time tu su jage booth penerbit Jasmin Ent dan die jage booth e-media.. Berjiran je.. Rindu kat sahabat2 time KLIBF yg lalu.. Sedih tahun ni xdapat sertai.. Abg Farid ni nampak garang tau, muke serius je.. Tp sbenonye baik, caring.. Slalu ambil berat, nasihat yang diberikan umpama nasihat seorang abg kepada adiknye.. Dan nak tau rahsie 1 lagi, tunangnye kat atas nun.. Kak Husna.. hehe.. Dorang bedua ni memang baik sangat.. Suke share pendapat dalam pendakwahan.. dan xpernah jemu dalam berdakwah.. Abg Farid ni pun team Ukhuwah jugak..

Haswani

Ni nak perkenalkan sahabat baik su.. Sahabat Dakwah.. Namenye Haswani.. Die mai dari Kedah.. Kedah pekat nie.. Kalo cakap ngan dia, best dengaq bahasa Kedah dia tu.. Sampai su pun nak terikut.. Anak jati Kedah la katakan.. Hihi… Wani ni cool je tau.. Seorang yg ceria.. Kalau ade masalah pun die tetap senyum,senyum dan senyum je.. Sesuaila ngan name alamat blog die… anawanieibtisam.. hihi.. Apepun, teruskan perjuangan ye Wanie.. Pi Kedah nanti, kita jumpa la noooo.. Hehe..


11 comments:

DAMIA NUREL ISLAM said...

huiks.. thanks romex for the award..

Suhaila_annur said...

=) u r wlcome rumate..

kwndakwah said...

bgtao wani dia htg aku he he he

aizat@kampus said...

bagus aktifnya kelab luar kampus...suhaila_annur?annur tu stand 4 wat?

defactohokage said...

hooo...abg peminat bola no.1 tapi apabila melibatkan team abg jela..haha!!;)...tapi bila abg update pasal bola 2 sebab ngah perah otak cari isu la 2..hehe..thanks for ur award to me!!..very very and really appreciate:D

anawanieibtisam said...

salam....syukran yer su...
hurmm,,sapa yer..kwan dakwah kita tue..x ckp plak namanya...ermm..
x per lah....ap pown..
wani doakan ukhuwah persahabatan kita brpnjangan yer........dan jangan lupa ..
......senyum selalu.....hehe

Suhaila_annur said...

to aizat@kampus: Sekadar isi mase lapang dan minat bnda2 camtu.. =) Lgpn tngkla remaja skrg ni.. Agak terpesong.. Lepaa habis skolah, lepak.. Cuti pun lepak.. Tu yg su ambik inisiatif untuk menggerakkan kelab remaja.. Atleast terisi mase dorang.. Su suke ngan name annur tu.. Menunjukkan stiap manusia fitrahnye cenderung kepada cahaya petunjuk yang mampu menongkah diri.. Dan Ad-Deen itu sendiri adalah cahaya.. Lgpun banyak kisah yg menarik dalam surah annur.. =) Salam Ukhuwah..

Suhaila_annur said...

to defactohokage: Kirenye bola tu sebagai sumber inspirasi untuk cari isu la ye.. hihi.. Okay.. U r wlcome.. =)

Suhaila_annur said...

To anawanieibtisam: Wsalam.. 'Afwan.. Mudahan camtula.. Ukhuwah kite fisabilillah.. Okay, follow trade mark Ganu.. Senyum sokmo gitu.. hihi.. =)

umar_khalil said...

ahaks..malu weh su ckp camtu,,abg ni biase2 je...xpyh puji2 kak husna su camtu..buang mase je,,,hhahahaha//

Suhaila_annur said...

To umar_khalil: Not biase2 lah.. Isy, xbaik tau kate kak husna camtu.. Report kak kak husna baru tau..! Kene marah ngan die nanti.. Hikhik..

Related Posts with Thumbnails