.:Ucapkanlah "ZIKRULLAH" tatkala melawat ke blog ini:.

Wednesday, July 8, 2009

Kenangan Terindah... Yang kekal abadi..

Sem baru dah bermula.. Maka berakhirla keseronokan bersama keluarga.. Hmm.. Sedih betul.. Tpi, cuti sem yang beru je berlalu, memberikan satu kepuasan pada su sebab banyak program yang berjaya dilaksanakan.. Alhamdulillah Allah permudahkan dan melancarkan perjalanan.. Dan dalam cuti tu jugakla dirancang holiday bersama family...

Orang kate merancang percutian dalam Malaysia itu lebih baik.. Itu kate2 orang Malaysia laa.. Xkan orang luar nak kate pulak kan.. Memang betul pun.. Cuti2 Malaysia dengan family.. Sebenarnya kat Malaysia ni banyak tempat menarik.. So, kite kene teroka keindahan di negara kite sendiri..
Time cuti hari tu, sempatla pusing2 Malaysia ni.. Ke Pahang, Negeri Sembilan, Johor, Melaka, naik Genting Highland, ke Kelantan then last destinasi ke Terengganu.. Dah last2 minit nak balik U pun sempat lagi follow family pegi bercuti 2 hari.. Isy3.. Nak longgar skru kaki ni.. Hehe.. Xpe, kate orang, 'jauh perjalanan, luas pengetahuan' kan3...
Sekarang ni, dahpun kat U.. Hmm.. berat hati nak tinggalkan family.. Sedih ni.. Isk3.. Apepun, cita2 perlu dilunaskan.. Impian menanti di hadapan.. Dah bukak sem baru ni, kene bukak lembaran baru, buku baru dan segalanya baru. Tp impian, harapan dan cita2 masih kekal terpahat di minda..
Okay.. Nak rehat dulu.. Malam ni ade perjumpaan dengan adik2 junior yang baru masuk.. Salam perjuangan.. =)

2 comments:

pies_tru said...

Cantik blog niee. kandungan yang menarik. bagus! tp cantik lg tuan blog nie.. hehe.. jgn mrh eila..

Suhaila_annur said...

karutlah.. message not delivered.. nak comment blog, just pd blog je. xperlu pd tuan blog ye.. =)

Related Posts with Thumbnails